Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Uiteraard komen er bij ons ook vragen binnen over onze dienst. De meest gestelde vragen staan hieronder vermeld. Indien u nog vragen heeft die u ook graag beantwoordt wilt zien klik dan hier.

Het vervangen van een toetsenbord en computermuis is duurder dan het periodiek laten reinigen van deze hardware. Daarnaast verlengt het periodiek reinigen van deze hardware de levensduur wat weer goed is voor het milieu.

Het periodiek reinigen van hardware valt zeer zeker onder maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het verlengt namelijk de levensduur van de apparaten waardoor deze minder snel worden vernietigd.

Uiteraard heeft dit te maken met de kwaliteit van het toetsenbord. Maar in de meeste gevallen, is het periodiek reinigen van een toetsenbord goedkoper dan een nieuwe aan te kopen.

De coating die wij gebruiken wordt in Europa vervaardigd.  Het voldoet hiermee aan strenge Europese normen. De basis van de coating is een natuurproduct en is veilig voor mens dier en milieu.

Dit wordt gedaan om de medewerkers bewust te laten worden van wat er allemaal uit zijn of haar toetsenbord komt.

Wij zijn in staat om de vervuiling van een toetsenbord te meten. Indien je dit wilt laten doen klik dan <hier>.

Een toetsenbord is een goede voedingsbodem voor bacteriën, schimmels en virussen. Doordat de toetsenborden niet periodiek gereinigd worden, hebben bacteriën, schimmels en virussen vrij bal. Ze worden niet gedood of afgebroken. Zodra er een verkeerde bacterie op uw toetsenbord aanwezig is en u vatbaar bent op dat moment is de kant groot dat u ziek wordt. We zeggen niet dat het het ziekteverzuim terugdringt, maar het is een hulpmiddel om in te zetten. 

Heel goed dat u altijd uw handen wast na toiletbezoek. Maar vele mensen doen dat niet. Waarschijnlijk zijn daar ook collega’s van u bij. De bacteriën worden op deze manier overgedragen via de deurklink en komen zo op uw toetsenbord. 

Flex werkplekken die zijn voorzien van een toetsenbord, computermuis en telefoon zijn nagenoeg standaard vervuild. U maakt namelijk met meerdere mensen gebruik van dezelfde werkplek. Waar de een zijn handen niet wast, hoest de ander in zijn handen en gaan verder op het toetsenbord, waar u ook op werkt. Dit dag na dag. We hoeven niet meer uit te leggen toch.

U kunt u vragen altijd via het contactformulier aan ons stellen. Ook zijn wij uiteraard altijd bereid om bij u een kop koffie te komen drinken en gelijk de vervuiling van een toetsenbord te meten. Dit geeft u de mogelijkheid om alle vragen die u heeft aan ons te stellen.